Palaa kohteeseen Palvelut

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelun avulla teemme yhdessä tilastasi oman näköisesi.

Suunnittelutyö alkaa tapaamisella, jossa käymme läpi tarpeenne, haaveenne, toiveenne  sekä budjetin. Sisustussuunnitelman sisältö  on aina yksilöllinen ja tilan vaatimusten mukainen. Kokonaisvaltainen suunnitelma pitää sisällään väri- ja pintamateriaalit, kalusteratkaisut ja niiden sijoittelun pohjapiirrustukseen, tekstiilit ja valaisimet. Teemme huonekortit ja materiaaliluettelon hankintapaikkoineen. Suunnitelma voi olla myös vain jokin edellä mainituista. Päätät itse sen laajuudesta. Koska kukin sisustusprojekti on työmäärältään ja laajuudeltaan erilainen, teemme kustannusarvion konsultaatiokäynnillä käytyjen keskustelujen perusteella. Kohde voi olla iso tai pieni, teemme siitä näköisesi.

Suunnitelma ei sisällä projektin toteutusta. Meiltä saat tarvittaessa myös tapetointi-, maalaus-, lattianasennus- tai verhojen ompelupalvelun.

 

 

Kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu 45€/m2 

Hinta koostuu viidestä osa-alueesta. Osa-alueisiin sisältyy huonekortit ja materiaaliluettelo.  Kaikkia osa-alueita ei tarvitse valita. Valitse vain tarvitsemasi:

*  Väri- ja pintamateriaalisuunnittelu 9€/m2

* Kalustesuunnittelu ja kalusteiden sijoittelu 9€/m2

* Tekstiilisuunnittelu 9€/m2

* Valaistussuunnittelu 9€/m2

* Pohjapiirros ja/tai seinäprojektio  9€/m2

Esimerkiksi 10m2 huoneeseen väri-ja pintamateriaalisuunnitelma sekä tekstiilisuunnitelma yht. 180€ (sis.alv)

Wc-,kylpyhuone- ja saunatilojen sekä kodinhoitohuoneen ja muiden kiintokalusteita sisältävien tilojen osalta; ota yhteyttä ja  pyydä tarjous!