Palaa kohteeseen Palvelut

Järjestelyapu

Pursuaako keittiösi kaapit tavaraa? Pursuaako kellarisi tai vinttisi tavara paljoudessa?  Onko sinulla tunne, ettei kaappeihin, varastoon, vinttiin tai vaatehuoneeseen mahdu enää mitään?  Haluaisit turhasta tavarasta eroon, mutta aika ei riitä tai muut syyt estävät tarttumasta toimeen?  Tilaa meidät paikalle.  Autamme sinua. Tehdään yhdessä tavaroiden lajittelu ja mietitään mitkä tavarat ovat sinulle vielä tarpeen ja miten sekä mihin tarpeettomat kierrätetään.

Monet ihmiset haluaisivat asua kodissa, jossa tavaraa on vähemmän. Ylimääräisen tavaran raivaaminen on vapauttavaa, mutta työhön ryhtyminen saattaa tuntua vaikealta. Autamme järjestämään tavaraa pursuavat kaappisi järkevästi ja mietimme juuri sinulle tilaasi sopivat säilytysratkaisut.  Emme arvostele, emmekä syyllistä. Tehdään yhdessä järjestys tarvitsemaasi tilaan.

Käyntimme jälkeen voit nauttia siisteistä kaapeista ja tiedät mistä mikäkin tavara löytyy.

Voit hakea järjestelypalvelusta kotitalousvähennyksen.

Jos järjesteltävää on vähän, niin voit tilata meidät tuntityönä 55€/h. Minimi 2h.

Päivän järjestelyapu 300€ , teemme järjestelyapu työtä kanssasi 6h. Tällöin ehdimme käydä läpi esimerkiksi yhden huoneen, jos tavaraa on paljon. Käymme läpi järjesteltävän tilan huolella.  Lajittelemme tavarat ja siistimme mahdollisesti hyllyt.  Järjestämme säästetyt tavarat paikoilleen ja mietimme muille loppusijoituspaikan tai mahdollisen kierrätyksen.